Amazon Oyun Stüdyosu ve Leyou Yeni The Lord Of The Rings Oyununu Duyurdu

Bunu paylaş:

Amazon Oyun Stüdyoları ve Çinli Oyun Stüdyosu Leyou ( Warframe ‘in sahibi ) ile birlikte  MMO temalı bir Lord Of The Rings oyunu geliştireceklerini duyurdular.

 

Konu başlıkları aşağıdaki gibidir:

  • The Lord Of The Rings efsanevi üçlemesini konu alan Orta Dünya temalı ücretsiz bir MMORPG olup PC ve Konsollara çıkacağı bekleniyor.
  • Geliştirme süreci New World adlı oyunu yapan Amazon Oyun Stüdyosu tarafından yönetilmektedir. Başka Amazon Oyun Stüdyoları tarafından da zamanla destek alacaktır.
  • Bu oyunun geliştirme sürecinde Everquest, Destiny, Planetside, World of Warcraft, Defiance, Rift ve daha bir çok popüler MMO’ların çıkış sürecine tanıklık etmiş tecrübeli yazılımcılar görev almaktadır.
  • Bu oyun, Leyou ‘nun sahip olduğu Athlon Games  tarafından geçen sene duyurulmuştu.  Bu birliktelik Amazon’un gelişmiş oyun teknolojileri ve üstün geliştiricileri ile Leyou ‘nun ücretsiz oyun tasarlama ve canlı operasyon konusundaki uzmanlığını bir araya getirdi.
  • Oyunun çıkma tarihi ve tam ismi henüz belli değil, ilerleyen zamanlarda sitemizde sizlerle paylaşıyor olacağız.

Henüz geliştirme aşamasında olan Lord of the Rings MMO oyunu hakkında bir görsel mevcut değil. Bu durumda oyunun daha çok erken safhada olduğunu belirtebiliriz.

Lord Of The Rings temasını konu alan diğer oyunları görmek  için buraya tıklayabilirsiniz. 

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...