Dauntless Fortune & Glory Yama Detayları

Bunu paylaş:

Zenginlik cesaretin getirisi olabilir, fakat Daunless’ta bunun için cesaretten fazlasına ihtiyacınız var. Azgın Behemothları avlarken yetenek ve birazcık da şans hiç fena olmaz. Phoenix Labs tarafından geliştirilen Dauntless, gelecek Fortune & Glory yaması ile Behemoth avlama kabiliyetlerinizi üstün bir sınava tabi tutmaya hazırlanıyor.

“Kahramanlığınızı kanıtlayacak bir yol arıyorsanız, şansınızı Lady Luck ile deneyebilirsiniz. O ve onun tayfası, Ramsgate adasında Shattered Isle’in en tecrübeli avcılarını bekliyor. Bu Behemothlar tehlikeli ve geliştirilmiş eklentilere sahip olup, şu ana kadar görebileceğiniz en ölümcül olanları. “

Lady Luck testini başarıyla geçen avcılar, yeni oyun moduna özgü bir para birimi olan rozetlerle ödüllendirilecektir. Steel Marks, normal zorluk seviyesinde kazanılıp sizi güçlendirecek eşyalar ile takaslanabilirken, Gilded Marks “Dauntless” zorluk seviyesinde kazanılıp özel kozmetik eşyalar alırken kullanılabilir olacaktır. Testler her hafta değişecektir ve en hızlı bitirenlerin ismi “Wall of Champions” duvarında görünecektir.

Bu yama, Ninja temalı Hidden Blades Hunt Pass sezonunun bitime yaklaştığının ve yeni Korsan temalı High Skies Hunt Pass sezonunun başlayacağının da habercisi. High Skies yaması  bir değil iki ayrı Hunt Pass ile içeriğine sahip olacak. Fortune & Glory  ile başlayıp Zephyr Strike ile bitecek. Kısacası önümüzdeki aylarda daha fazla Korsan teması görmeye hazır olun.

Yukarıda Fortune & Glory yamasının videosunu izleyip meraklandıysanız, Dauntless resmi sitesine de göz atıp detayları okuyabilirsiniz.

 

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...