Warframe Empyrean

Bunu paylaş:

TennoCon 2018’den beri Warframe oyuncuları heyecanla oyunun bir üst seviyeye geçmesini bekliyordu. Gerçi yıllar geçtikçe basit bir shooter oyunundan, düşmanları öldürebileceğiniz iki büyüleyici devasa açık haritaya ve uçan kaykaylar sürmeye kadar evrimleşti. Önümüzdeki yıl oyuna gelecek güncelleştirmeler her şeyi değiştireceğe benziyor. Yepyeni bir açık dünya tecrübesi…

Empyrean Derin Uzay Savaşları

Squad Link

Öncelikle Empyrean adını bir önceki TennoCon’da duymuştuk. Her zaman olduğu gibi Warframe geliştiricileri bizlere geçen sene gösterdikleri uzay savaşı konseptini bütünüyle değiştirdiler ve Squad Link adına bir mekanik getirdiler. Squad Link bir görevi bitirebilmek için başka takımları çağırmaya yaran bir yetenek.

Grafik Güncellemesi

Empyrean güncellemesi ile görsel kalite de artacak. Warframe’de ilk defa dynamic lighting yer alacak. Plains of Eidolon geldiğinden beri takım eski döşemeleri ve parçacık efektlerini geliştiriyor. Yeni grafik güncellemesini grafik motorunun tamamen bakıma girmesi olarak adlandırabiliriz. Yeni render sistemi “Deferred Renderer” ile grafikler üst seviyeye ulaştı diyebiliriz.

 

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...