World of Warcraft Classic Beta Testi Başladı

Bunu paylaş:

World of Warcraft eski güzel günlerinden biraz uzakta olsa da, hardcore oyuncu kitlesinin beklediği birşey var ise o da Classic sürümü. Duyurulduğu ilk andan beri merakla beklenen World of Warcraft Classic, sonunda beta testi sürecine girdi ve videolar gelmeye başladı.

Bilmeyenler için kısa bir tarihsel bilgi verelim. WoW, getirdiği sayısız ek paket ile zaman içerisinde kolaylaşan ve günümüzün kullanıcı dostu içeriklerine özlem duyan oyunculara yönelik bir oyun haline geldi. Bu kötü birşey olmasa da, oyunun geldiği noktadan memnun olmayan binlerce oyuncu, uzun bir süre boyunca Private sunucularda, bir nevi illegal yoldan oyunun Classic sürümünü oynamaya devam etti.

Ancak oyuncularını kaybetmeye başladığını fark eden Blizzard, buna bir hamle tüm Private sunuculara savaş açtı ve gücü ile tabii ki de kazandı. Ancak üzdüğü bu binlerce oyuncunun gönlünü almak için kendi Classic sürümünü çıkaracağını duyurdu ki, herkesin beklediği haber de buydu.

Aşağıda bu sürümden ilk anları görebileceğiniz videoyu izleyebilirsiniz. Görünüşe göre Classic havasından hiçbirşey kaybetmemiş gibi duruyor. Ağustos ayında yayınlanması beklenen World of Warcraft Classic ile ilgili gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...