Dauntless 21 Mayıs Tarihinde Tüm Platformlarda Yayında

Bunu paylaş:

Phoenix Labs tarafından 2018’de Monster Hunter World’e alternatif olarak PC platformunda Açık Beta olarak yayınlanmış olan Duntless, artık beta sürecinin sonuna geliyor. Zaman içerisinde bir alternatiften çok kendine has dinamikleri ile öne çıkan Dountless, 21 Mayıs tarihinde PC ile birlikte PS4 ve Xbox One’a ücretsiz olarak yayınlanacak.

Beta sürecini oyuncuların yorum ve önerileri ile verimli geçiren Dauntless, kendine has grafikleri ve Monster Hunter World’e benzer silah dinamikleri ile öne çıkıyor. Temel dinamikleri avladığınız yaratıklardan topladığınız eşyalar ile silah ve zırh üretmeye dayalı olan oyun, özellikle online oyunları sevenler için çok farklı bir deneyim.

Geçtiğimiz günlerde PC sürümüne gelen büyük güncelleme 21 Mayıs tarihinde tüm platformlarda yerini alacak. Bu güncelleme ile birlikte oyuna eklenen iyileştirmeler ve geliştirmelerden en öne çıkan özellik ise yenilenmiş Mastery sistemi. Bu yeni sistemde artık karakterinizi çok farklı yollarla güçlendirmek, başarımları tamamlamak ve yeni eşyaları elde etmek mümkün olacak.

Eğer merak edenleriniz var ise Dauntless’ın ana sayfasını ziyaret edebilir ve 21 Mayıs öncesinde PC sürümünü ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz.

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...