Insomniac Games, Sony Global Stüdyolarına Katıldı!

Bunu paylaş:

Sony Interactive Entertainment (SIE), önemli oyun geliştiricilerinden biri olan partneri Insomniac Games ile sözleşme imzaladı. Insomniac Games, PlayStation4’ün en önemli isimlerinden Marvel’s Spider-Man ve PlayStation’da oynanan Ratchet & Clank serilerinin geliştiricisi. Devralma tamamlandığında Insomniac Games, Sony Interactive Entertainment Worlwide Studios’un global geliştiricilerinden biri olacak. Insomniac Games, SIE WWS’e katılan 14’üncü stüdyo olacak. Bu devralma ile PlayStation platformu için oyun geliştirmede yaratıcılığı ve yeniliği devam ettirecek.

Marvel’s Spider-Man Yapımcısı

Kaliforniya’daki Burbank ve Kuzey Carolina’daki Durham’da bulunan Insomniac Games, Spryo the Dragon, Ratchet&Clank, Resistance gibi PlayStation’ın en başarılı serilerini geliştiren ödüllü bir stüdyo. En son SIE ve Marvel Games’in birlikte yaptığı 2018’in en çok beğenilen PS4 oyunlarından biri Marvel’s Spider-Man piyasaya sürüldü. Marvel’s Spider-Man, 28 Temmuz 2019’da tüm dünyada 13 milyondan fazla satıldı.

Ayrıca, Insomniac Games İşbirlikçi Kurum Kültürü için 20 ödül aldı.

20 yıl üzerinde korunacak bu sözleşmeye göre SIE, WWS’nin yaratıcılığını geliştirip açık dünya ve hikaye odaklı oyunlarda güçlü geliştiricileri PlayStation’un resmi üyeleri olarak eklendi. Devralma tamamlandıktan sonra Insomniac Games’in mevcut yönetim ekibi SIE WWS San Mateo Stüdyo ile işbirliği içinde yürütülecek. Devralma ile ilgili düzenleyici onaylar ve diğer bağlantı gereklilikleri yerine getirildi. Satın alma bedeli de dahil olmak üzere işlemin finansal detayları sözleşme şartları altında açıklanmadı.

Sony WWS Başkanı Shawn Layden;

“Insomniac Games, sektördeki en beğenilen geliştirici stüdyolarından biri ve en öenmli özelliği hikaye anlatımı ve oyun deneyimini kusursuz işlemesi. Bizim uzun zamandır işbirliğimiz var ancak bu kez Worldwide Stüdyo ailesinde görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşma ile sadece PlayStation platformunda siz oyunculara en iyi oyun deneyimlerini yaşatacağımız sözünü de tekrar vurgulamak istiyorum.” dedi.

Insomniac Games’in kurucusu ve CEO’su Ted Price;

“İnsanların yaşamlarında olumlu ve kalıcı etkiler yaşatan’ stüdyolardan olma başarısını elde edecek bir fırsat yakaladı. Kuruluşumuzdan beri PlayStation ile özel işbirlikleri içinde olduğumuz için çok mutluyuz. PlayStation ile ortaklık potansiyelimiz daha da genişledi, Marvel’s Spider-Man bunun kanıtı. WWS’nin diğer partnerleri ile birlikte büyüyüp gelişmek için sabırsızlanıyoruz. Her şeyden önce, hayranlarımıza yeni ve taze bir deneyim sunmayı umuyoruz.” dedi.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...