2K, Gamescom 2019’da Borderlands 3 İçeriğini Duyurdu!

Bunu paylaş:

2K ve Gearbox Software, Almanya Köln’de yapılan Gamescom 2019 ile 13 Eylül’de çıkacak olan Borderlands 3’ün yeni meydan okuma içeriğini ve resmi rehber videosunu gösterdi.

Bu yeni gösterilen içerikler ‘Circle of Slaughter Arena’ ve ‘Proving Grounds’ tekrar tekrar oynayabileceğiniz ve elde ettiğiniz kayıtlara bağlı olarak yüksek ödüller kazanabileceğiniz görevlerdir.

Circle of Slaughter Arena’ya katılan karakterler, ölene kadar mücadeleye devam eder ve etrafta canlanacak bir oyuncu olmadığında görev tamamlanır. Oyuncu, birden fazla dalga ile beş tur boyunca saldırmaya devam eden düşmanları yenmek zorundadır. Aynı zamanda yakın savaş ve yere vurmalar ile bonus hedeflere ulaşılır.

Proving Grounds’da ise 3’e ayrılmış bölgelerdeki canavarları 30 dakika içinde yok ederek bir çeşit time attack meydan okuma yapılabiliyor. Seçilen bölgeler ne kadar hızlı tamamlarsa ödül de o kadar iyi oluyor. Proving Grounds, ölmeden ya da belli bir zaman içinde tamamlandığında, Nadir Gardiyan öldürüldüğünde ve bonus hedefe ulaşma tamamlandığında ek ödüller kazanılabilir. Proving Grounds’un sonunda bulunan sandıkta da paha biçilmez savaş ganimetleri elde edilebilir.

Bu arada, Borderlands resmi rehber videosunda Lillis ve Claptrap, Marcus gibi Borderlans serilerinin alışılmış karakterlerinin görülmesi de Borderlands 3 ile ilgili bilgi vermiş oldu.

Borderlands 3, 13 Eylül 2019’da PS4, PC ve Xbox One ile oyun severlerin dünyasına giriş yapacak.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...