Borderlands 3 Yeni Fragmanı Yayınlandı

Bunu paylaş:

Yaklaşık bir ay sonra piyasaya çıkacak Borderlands 3 için, Gearbox Software ve 2K Games yayınladıkları fragmanlar ile hype yaratmaya devam ediyor. Yeni gelen fragman ile gelecek shooter oyunu hakkında bir sürü detay paylaşıldı.

Geçmiş oyunlarındaki gibi Borderlands 4 oyuncuya kadar Co-Op oynanış ile geliyor. Tabii ki muhtemel cross platform özelliğini de söylemeden olmaz. PC Gamer‘ın haberine göre oyunda 1 milyarı aşkın değişik silah kombinasyonu bulunmakta. Her oyuncunun kendine ait ganimeti olacağı da alınan bilgiler doğrultusunda. Bu nedenle açgözlü takım arkadaşlarını dert etmenize gerek yok!

Borderlands 3 PC’ye Epic Games Store  üzerinden, PS4 ve Xbox One versiyonları ile birlikte 13 Eylül’de oyun severler ile buluşacak. Şimdiden ön sipariş yapmak isteyenler Borderlands 3 resmi sitesine göz atabilirler.

Bu arada, yukarıdaki fragmanı izleyerek oyundaki muhtemel düşmanlarınızı şimdiden tanıyabilirsiniz. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyoruz.

En yeni ve en güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşmak için MMORPG Türkiye sayfamızın sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın !

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sen Ne Düşünüyorsun?

Bültenimize Üye Olmayı Unutmayın!
 Giriş
 Yükleniyor...
 Kaydol

 Yeni üyelik şu anda kapalı.

 Yükleniyor...